Zwem- en Poloclub Het Ravijn

Inleiding

Zwem- en Poloclub 'Het Ravijn' is een sportvereniging met allerlei verschillende niveau's. Van recreatie tot topsport. De vereniging telt zo'n 450 leden en biedt 3 verschillende sporten aan, namelijk waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen.

 

Ben jij iemand die zich helemaal thuis voelt in het water? Wie weet is een van deze sporten dan wel iets voor jou!

Aanbod

Sinds 2010 heeft Het Ravijn een nieuw sportcomplex waarin ze 3 verschillende sporten aanbieden. 

Waterpolo:

Het Ravijn staat bekend om hun absolute waterpolotop. Bij waterpolo is het de bedoeling dat je samen met je 6 andere teamgenoten doormiddel van samenspelen, de bal in het goal van de tegenstander gooit. 

Wedstrijdzwemmen:

Wedstrijdzwemmen gebeurt altijd in een bad van 25 of 50 meter. Bij deze sport is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk een bepaald aantal meters aflegt. Tijdens de trainingen is er erg veel persoonlijke coaching zodat ieder op zijn eigen niveau kan zwemmen. 

Synchroonzwemmen:

Bij synchroonzwemmen gaat het erom dat je op de maat van de muziek zwemt. Synchroonzwemmen kun je alleen, met zijn tweeën of met een groep doen. De trainingen bestaan uit verschillende onderdelen: landtraining (lenigheid en kracht), droogtrainen van de uitvoering, watertraining (conditie, techniek en uitvoering).

Contact

Zwem- en Poloclub Het Ravijn

Watersportvereniging

Piet Heinweg 16
7441 GZ Nijverdal

 

Foto Album

Foto bij Zwem- en Poloclub Het Ravijn
Foto bij Zwem- en Poloclub Het Ravijn
Foto bij Zwem- en Poloclub Het Ravijn