Willem Tell Schietsport vereniging

Inleiding

Welkom op de sport aanbieders pagnina van schietsport vereniging Willem Tell te Nijverdal. 

Onze vereniging bestaat uit ongeveer 80 leden van jong (18 jaar) tot oud (80+ jaar) waarvan het medendeel actief de schietsport beoefent. Onze leden komen niet alleen uit de Gemeente Hellendoorn en directe omgeving maar ook uit bijvoorbeeld Wijhe, Delden, Lemelerveld, Den Ham, Rijssen en Almelo en nog 16 andere plaatsen. Willem Tell is een laagdrempelige vereniging midden in de Bloemenwijk van Nijverdal met een gezellige accomodatie.
Maandag- en dinsdagavond zijn we geopend vanaf 19.00 uur en wordt ondermeer onze interne competitie afgewerkt. Ook is er een aantal feestavonden en organiseren we 1 x jaar ons Schuttersfeest.  

Een aantal van onze leden neemt met succes ook regelmatig deel aan wedstrijden op regionaal en zelfs landelijk niveau.


Onze vereniging is volledig K.N.S.A. gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle veiligheids- en milieueisen. Als u zelf een keer wilt ervaren wat de schietsport inhoudt, maak dan gerust een afspraak met onze secretaris om kennis met onze vereniging en accommodatie te maken. Onze verenigingstrainer laat u dan graag ervaren hoe mooi en uitdagend de schietsport kan zijn.

Aanbod

Op onze vereniging kunnen de volgende disciplines geschoten worden:

 

KKG (klein kaliber geweer)
KKG is een discipline waarbij de schutter op een afstand van 12 meter in zowel liggende, knielende als staande houding schiet met een klein kaliber geweer. De minimale leeftijd is 18 jaar.

 

KKK (klein kaliber karabijn)
KKK is een discipline waarbij de schutter op een afstand van 12 meter in zowel liggende, knielende als staande houding schiet met een klein kaliber karabijn. De minimale leeftijd is 18 jaar.  

 

KKP (klein kaliber pistool)
KKP is een discipline waarbij de schutter op een afstand van 10 meter in de staande houding schiet met een klein kaliber pistool óf revolver. De minimale leeftijd is 18 jaar.  

 

Aspirantleden en jeugdleden kunnen ook de volgende disciplines schieten:

 

Luchtgeweer
Luchtgeweer is een discipline waarbij de schutter op een afstand van 12 meter in de staande houding schiet met een luchtgeweer. Voor deze discipline geldt geen minimum leeftijd.

 

Luchtpistool
Luchtpistool is een discipline waarbij de schutter op een afstand van 10 meter in de staande houding schiet met een luchtpistool. Voor deze discipline geldt geen minimum leeftijd.

 

Openingstijden

Competitie/training:
Maandag 1900 - 21.30
Dinsdag 19.00 - 21.30

Contact

Schietvereniging Willem Tell

Bezoekadres:

Dahliastraat 28
7442 LB Nijverdal

Video

Foto Album

Foto bij Willem Tell Schietsport vereniging
Foto bij Willem Tell Schietsport vereniging
Foto bij Willem Tell Schietsport vereniging