Uniek Sporten

Uniek Sporten

Inleiding

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor je conditie, je wordt er fit en vrolijk van én tijdens het sporten kun je sociale contacten opdoen. Uniek Sporten vindt daarom dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. 

Wij willen graag samen met jou de drempel om te sporten en bewegen verlagen. Je kunt op www.unieksporten.nl altijd en overal sportactiviteiten, sportevenementen en sportaccommodaties vinden.

Aanbod

Bij Uniek Sporten wordt er gewerkt vanuit regionale samenwerkingsverbanden die het sport aanbod voor mensen met een beperking bevorderen. Vanuit deze samenwerkingsverbanden worden sportaanbieders ondersteund die gehandicaptensport willen aanbieden, ook worden mensen met een beperking geholpen in het vinden van de juiste sport. Zo worden sporters en sportaanbieders met elkaar in contact gebracht.

Heb je vragen, wil je advies of heb je meer informatie nodig over bepaalde onderwerpen? Hieronder vind je de gegevens van de contactpersoon in jouw regio. We helpen je graag verder!

Video

Facebook