Taekwondo Vereniging Nijverdal

Inleiding

Taekwondo Nijverdal is opgericht op 1 januari 1990. Binnen de vereniging wordt lesgeven door gediplomeerde docenten. Ook zijn onze docenten ervaren wedstrijd deelnemers van NK’s t/m WK’s. Wil jij ook graag mee doen met wedstrijden, van klein tot groot, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat doen wij,

Het verzorgen van leuke, leerzame en motiveerde Taekwondo lessen. Het belangrijkste uitgangspunt bij Taekwondo Nijverdal is dat het toegankelijk moet zijn voor een zo breed mogelijke groep, zonder onderscheid te maken tussen huidskleur, geloof, opleiding, afkomst of leeftijd.

In de aangeboden lessen zijn de doelstellingen van het Taekwondo verwerkt. Deze zijn beleefdheid, integriteit, zelfbeheersing, volhardendheid, onoverwinlijke geest en trainen van een betere weerbaarheid, conditie, concentratievermogen, uitstraling en zelfbeheersing.

Ook leer je beter om te gaan met angst, agressie en stress! Allemaal componenten die van pas komen in het dagelijkse leven (studie, werk, privé).

Aanbod

Taekwondo Nijverdal traint op:

Dindag: In de sportzaal “de Brug”, Stijltraining. Van 18.30 tot 19.30 uur, vanaf 10 jaar.

Woensdag: In de sportzaal “de Brug”, Wedstrijdtraining van 18.30 tot 19.30 uur, alle leeftijden.

Zaterdag – In de sportzaal van “de Brug” Van 12.00 tot 13.30 uur, vanaf 12 jaar & van 13.30 tot 14.30 uur, vanaf 6 jaar tot 12 jaar.

Contact

Taekwondo Nijverdal

Youri Spijkerman

Maasstraat 6
7442 EJ Nijverdal

 

Foto Album

Foto bij Taekwondo Vereniging Nijverdal
Foto bij Taekwondo Vereniging Nijverdal
Foto bij Taekwondo Vereniging Nijverdal