SNO Nijverdal Scheidsrechters

Inleiding

Hartelijk welkom op de website van Scheidrechtersverening Nijverdal en Omstreken (SNO). SNO is opgericht op 7 augustus 1964. De vereniging telt op dit moment ca. 100 leden en het ledenaantal is de laatste jaren licht toegenomen. Van beginnende scheidsrechters tot scheidsrechters in de 3de Divisie, bij SNO komen ze allemaal samen en delen ze de ervaringen van hun prachtige hobby.

Bij SNO kunnen scheidsrechters terecht voor gezelligheid, conditietrainingen, het opdoen van spelregelkennis, begeleiding bij het leiden van wedstrijden en aanstellingen voor het fluiten van vriendschappelijke wedstrijden. Kortom, alles wat een scheidsrechter nodig heeft.

SNO heeft geen eigen accommodatie en clubgebouw, maar maakt al jaren in goed overleg gebruik van de faciliteiten van Korfbalclub NKC’51 in Nijverdal. Tijdens de diverse bijeenkomsten hebben we de volledige beschikking over het clubgebouw en voor de trainingsavonden kunnen we gebruik maken van een eigen kleedkamer en zowel een eigen trainingsveld als kunstgrasveld.

Binnen de SNO zijn diverse commissies die er samen voor zorgen dat de vereniging levendig en actief blijft. Uiteraard is SNO ook aangesloten bij de COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters) die de belangen van scheidsrechters behartigt.

Contact

SNO Nijverdal

Accomodatie NKC 51

Sportlaan 1
7443 RC Nijverdal

Foto Album

Foto bij SNO Nijverdal Scheidsrechters