PSV De Hertruiters

Inleiding

PSV de Hertruiters is een vereniging waar je Paard of Pony kunt rijden.
De manege van Stichting Hippisch Centrum 't Oale Spoor is gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, vlakbij bos met uitstekende uitrijmogelijkheden. Het terrein rondom de manege is geschikt voor meerdere soorten activiteiten. We kunnen beschikken over een van de mooiste accommodaties van Overijssel geschikt voor diverse activiteiten. Natuurlijk worden er spring, dressuur- en tuigpaardconcoursen gehouden. Ook een internationaal bekend staande menmarathon wordt jaarlijks georganiseerd. Voor Sallands Mooiste zijn wij een pleisterplaats. De Welshponyvereniging houdt elk jaar haar keuring op ons terrein. Dit was zomaar een kleine impressie van wat er zoal mogelijk is in en om de manege. Voor meer informatie zie onze contactgegevens.

Aanbod

Lessen:

De ledenkrijgen 1 maal per week een uur les onder leiding van een gediplomeerd instructeur.De indeling van de lessen wordt bepaald door het bestuur. Overleg is natuurlijk mogelijk.

Vrij rijden

Het is mogelijkom een toegangsdruppel van de manege te verkrijgen. De borg voordeze druppel bedraagt €25,=  
Als rijdend lid kun je dan vrij gebruik maken van de manege als er geenevenementen zijn.  Bij vrij rijdengeldt natuurlijk altijd: laat geen rommel achter, ruim hindernissen en andermateriaal op, veeg even en houd rekening met elkaar. Dragen van een cap is altijd verplicht, longeren is niettoegestaan. Voor het behoud van de bodem moet de mest direct worden weggehaald. Indien je de laatste ruiter bent die de manege verlaat, moet deschuifdeur dicht worden geschoven en de verlichting uitworden gedaan.

Contact

PSV De Hertruiters

Pastoor Rientjesstraat 85
7447 GG Hellendoorn