NKC' 51 Korfbal

Inleiding

Korfbal, een leuke en snelle sport
Korfbal is een leuke en snelle sport die door dames en heren (meisjes en jongens) SAMEN gespeeld wordt. Het spel kenmerkt zich door het spelen in twee vakken, namelijk een aanvals- en een verdedigingsvak. Spelers wisselen gedurende de hele wedstrijd van aanvallende- en verdedigende functie waardoor het spel gevarieerd blijft. Bij de jonge jeugd korfballen de kinderen op kleine velden waar ze steeds switchen tussen tussen verdedigen en aanvallen. Zo is iedereen steeds betrokken bij het spel en kan iedereen alle aspecten van de sport leren.

NKC '51: een warme familieclub
Korfbalvereniging NKC '51 is een actieve sportvereniging met bijna 400 leden, waarvan zo'n 100 jeugdleden en daarnaast ook een jeu-de-boules-afdeling. De selectieteams van de verenging spelen op landelijk niveau en daarnaast bieden we breedtesport voor iedereen. 

De vereniging kenmerkt zich als een warme familieclub waar veel vriendengroepen ontstaan. Trainingen worden verzorgd door enthousiaste en opgeleide trainers en er is daarbij zowel aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling als korfbaltechnische ontwikkeling. Plezier in de sport en respect voor elkaar vinden wij erg belangrijk! 

Aanbod

Veel leuke activiteiten!
Behalve trainingen en wedstrijden worden er gedurende het hele seizoen leuke activiteiten georganiseerd, zoals schoolkorfbal, sinterklaasfeest, kerstdiner, spelochtenden en jeugdkamp. Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina van onze Jeugdcommissie voor voorbeelden en impressies hiervan. De Facebookpagina van de vereniging geeft ook een beeld van wat er allemaal speelt binnen de hele vereniging.

Contact

NKC 51

Sandy Abbink

Sportlaan 1
7443 RA Nijverdal

 

Foto Album

Foto bij NKC' 51 Korfbal
Foto bij NKC' 51 Korfbal
Foto bij NKC' 51 Korfbal
Foto bij NKC' 51 Korfbal
Foto bij NKC' 51 Korfbal
Foto bij NKC' 51 Korfbal