Mu-thay Nijverdal kickboxen

Inleiding

Muay Thai is een sport voor iedereen. Voor jong en oud en voor zowel voor dames, heren, meisjes als jongens. Veel van onze leden beoefenen met veel enthousiasme de sport in de recreatieve sfeer.

Onze sporten

Wij beoefenen op onze vaste locatie in Nijverdal de volgende sporten:

Muay Thai
Kickboksen
Mixed Martial Arts (MMA)
Zelfverdediging
Onze leden komen uit de gemeente Hellendoorn en omliggende plaatsen zoals Rijssen, Holten, Wierden en zelfs van verder.

De hoofdtrainer van Mu-Thay Nijverdal is Jerry Grobben.
Hij is een gedreven en ervaren man, die alles voor zijn sport over heeft. Daarbij leert hij zijn leden hoe zij deze sport kunnen beoefenen met daarbij de emoties en ervaringen onder controle te houden.
Naast de regulieren lessen worden er ook workshops zelfverdediging, weerbaarheid gegeven op scholen/organisaties.

Trainster van Mu-Thay is  Janike (JJ) spoelstra, zij traint de kinderlessen en volwassenen en ouderen lessen. In de volwassen groep schoolt ze de technische kant van de sport bij. Door haar ervaring met andere vechtsporten (1e dan Taekwondo) kan zij ook zelfverdedigingslessen geven etc. Niet alleen is zij gedreven in haar sport, maar probeert ze een plek te creeren waar iedereen vrij mag sporten, en zich op zijn/haar gemak hoort te voelen.

Aanbod

Kids 6+
De trainster van van deze groep is Janike Spoelstra.

Wij beoefenen de sport Muay Thai Kickboks en MMA op woensdagmiddag van 16:45 tot 17:45 uur. Deze les is voor kinderen van 8+ Hier leren de kinderen om op een respectvolle manier fysiek contact met elkaar uit te oefenen.

We hebben deze groep opgestart voor de kinderen zodat ze nu al leren om zelfvertrouwen op te bouwen, hun lichaam onder controle te krijgen en respect te hebben naar leeftijdsgenoten. Iedere ouder weet hoe belangrijk zelfvertrouwen voor hun kinderen is en hoe ze weten om op een goede manier met emoties om te gaan. Door deze sport en manier van trainen leren de kinderen om op een goede manier zich te verdedigingen.

De kinderen leren al in de eerste weken dat zij respect naar elkaar moeten hebben en dat zij de sport ook met respect moeten behandelen. Er word alleen gehandeld uit zelfverdediging. Daarbij bieden wij deze sport op een serieuze noch spelerswijze manier aan. We zorgen ervoor dat de kinderen genieten van hun sport uur en er voor te zorgen ze zich kunnen ontwikkelen. De kinderen leren te boksen, trappen, grondvechten en zichzelf los te maken uit grepen. Elk kind is welkom !! En elk kind heeft recht om te sporten en te leren zich te ontwikkelen.

 

Volwassen 18+

De trainer van deze groep is de Hoofdtrainer Jerry Grobben.

Wij beoefenen de sport Muay Thai Kickboks en MMA op woensdagavond van 19:00 tot 20:15 uur. Deze les is voor jongeren en ouderen vanaf 16 jaar en ouder. Tijdens deze lessen word er gewerkt aan je zelfvertrouwen, zelfdiscipline, weerbaarheid, conditie, vechttechnieken en natuurlijk de sport zelf !

Tijdens de lessen ligt de druk bij jou zelf ! De les is gebaseerd op het trainen van mensen en hun eigen lichaam. Je hoeft niet atletisch te zijn of aanleg te hebben voor de sport, doorzettingsvermogen en plezier word zeker gewaardeerd.

Lijkt het jou leuk om een keer mee te doen met de les? 
Een lesje kijken of toch meedoen ? Dat kan !! 
Kom langs of bel voor meer informatie !!

Contact

Jerry Grobben

P.C. Stamstraat 29
7442 ZB Nijverdal

 

Foto Album

Foto bij Mu-thay Nijverdal kickboxen
Foto bij Mu-thay Nijverdal kickboxen
Foto bij Mu-thay Nijverdal kickboxen