Lokaal Sportakkoord 1.0

Inleiding

Een Lokaal Sportakkoord is een set afspraken tussen de gemeente, lokale sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke partners over sport en bewegen in de nabije toekomst. Samen zijn zij op zoek naar nieuwe verbindingen en bevorderen verdere samenwerking.  Het Lokaal Sportakkoord in de gemeente Hellendoorn is door de bestuurscommissie voor de lichamelijke opvoeding en de sport, BLOS, samen met verschillende organisaties vanuit sport, onderwijs, welzijn en zorg uit de gemeente vormgegeven. 

Aanbod

Organisaties vanuit sport, zorg, onderwijs en welzijn zijn geïnformeerd over de ambities, planning en werkwijze van het Lokaal Sportakkoord. Binnen de thema’s ’Inclusief Sporten en Bewegen’’, Vitale Sport- & Beweegaanbieders’’ en ’Van jongs af aan vaardig in bewegen zijn netwerken, activiteiten en ideeën gevormd. 

Het startschot is gegeven om gezamenlijk met alle betrokkenen en geïnteresseerde organisaties de uitvoeringsfase van het Lokaal Sportakkoord in te gaan. Daarvoor staat  de periode 2020-2022 in de planning.

Via https://www.hellendoorn.nl/vrije-tijd-sport/publicatie/lokaal-sportakkoord-2 kunnen organisaties een budget aanvragen voor  een budget om de ambities waar te maken. Op deze website  zijn o.a. het Lokaal Sportakkoord, praktijkvoorbeelden en een  aanvraagformulier voor het genoemde budget te vinden.

Bent u  geïnteresseerd  in het Lokaal Sportakkoord of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met René Nijhof, coördinator Sport & Bewegen van Gemeente Hellendoorn. Hij is te bereiken via 0548-630733 en r.nijhof@hellendoorn.nl.  

Video

Foto Album

Ondertekende Cheque Lokaal Sportakkoord
Cheque Lokaal Sportakkoord

Downloads

Lokaal Sportakkoord - Gemeente Hellendoorn