JONI Connect

Inleiding

JONI connect is gestart, omdat Joshua en Nicole hun passie voor dansen willen delen met de gemeenschap. Dit willen zij uitdragen en overbrengen op hun leden.

Aanbod

JONI connect biedt danslessen aan in de stijlen: Hiphop, Breakdance, Jazz/Modern, Showdance, Cheerdance en nu ook Klassiek ballet en Zumba kids!

Wil jij stoere moves leren? Dan is een hiphop les echt iets voor jou. 

Wil jij stoere moves gecombineerd met trucjes? Dan is de breakdance perfect! 

Maar wil jij liever zacht mooie lijnen maken met ballettechnieken als de basis? Dan kan je het beste kiezen voor de klassiek ballet of jazz lessen…

Op zoek naar een goede combinatie van beide stijlen dan is de showdance echt iets voor jou. Je zal hier in aanraking komen met zowel de jazz als de hiphoptechnieken en wordt er bij een gekozen thema een toepasselijke choreografie gemaakt. 

Wil je van de vloer af spetteren dan moet je kiezen voor de cheerdance. Bij deze dansstijl dans je met pompom’s. Denk hier aan de cheerleaders langs het sportveld maar dan zonder de stunts. Jij bent er om aan te moedigen en iedereen op te vrolijken met strakke passen en diverse danstechnieken. 

 

Naast alle danslessen verzorgen wij ook leuke bootcamp’s.
Bootcamp is een eenvoudig te volgen, maar intensieve cardio en spierkracht workout. De workout vormt je lichaam en stimuleert je mentaal en fysiek. Je doorzettingsvermogen verbetert, net als je conditie. Ook leer je hoe het is om grenzen te verleggen. Kortom een super stoere workout waar je al je energie in kwijt kan! Met een afwisseling van cardio en leuke oefeningen voor alle spiergroepen ben je heerlijk zowel binnen als buiten aan het sporten samen met andere kids. 
Wil jij nou de perfecte combinatie tussen sporten en dansen? Dan moet je niet langer wachten en opgeven voor de ZUMBA kids. Met deze danslessen met de Latijn-Amerikaanse stijlen als basis wordt je al dansend fitter!

JONI connect hecht waarde aan inzet, saamhorigheid, doelgericht werken, respect hebben voor elkaar en het maken van veel plezier. JONI connect ziet jou graag in 1 van de lessen om samen te genieten van dans en sport. Of je nu super goed bent of nog helemaal geen ervaring hebt , JONI is daar om jou voort te helpen want iedereen hoort erbij.  “wie weet tot snel”.

Contact

JONI Connect

Joshua Rada

Grotestraat 143
7443 BE Nijverdal