Huldiging kampioenen

Huldiging kampioenen

Inleiding

Elk jaar worden inwoners van de gemeente Hellendoorn die een nationaal of hoger kampioenschap hebben behaald, gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie. 

Om in aanmerking te komen voor de huldiging moet de persoon in kwestie minimaal Nederlands kampioen zijn geworden, een medaille hebben gehaald op een EK en/of WK of een medaille hebben gewonnen op een grote aansprekende wedstrijd zoals Wereldbeker, Grand Prix of Europacup. Niet alleen sportprestaties komen in aanmerking, maar ook andere kampioenschappen. De voorwaarde is wel dat het kampioenschap is behaald onder toezicht van een landelijk erkende organisatie.

Jaarlijks is er sprake van een feestelijk spektakel en een sportieve start van het nieuwe jaar!

Aanbod

HULDIGING KAMPIOENEN 2020

Ondanks het bizarre jaar, waarin alles anders was dan normaal, is er op sportief vlak toch weer bijzonder goed gepresteerd. Op het hoogste nationale niveau hebben sporters uit de gemeente Hellendoorn weer kampioenschappen gevierd. 

Normaal gesproken zouden de sportkampioenen tijdens de nieuwjaarsreceptie worden gehuldigd. Een receptie is nu niet mogelijk. Om de kampioenen toch in het zonnetje te zetten, huldigen we alle kampioenen digitaal met dit filmpje.

Alle kampioenen ontvingen uit handen van Henk Nijhof, wethouder sport en voorzitter van de BLOS, de kampioenspenning, om hen te feliciteren met hun prestaties in 2020.

We wensen onze kampioenen veel succes, plezier en voldoening bij het verdere verloop van hun sportcarrière en hopen hen weer te mogen ontvangen én huldigen bij de nieuwjaarsreceptie van 2022.

Contact

Gemeente Hellendoorn

René Nijhof

Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal

Video

Foto Album

Huldiging kampioenen 2018
Huldiging kampioenen 2017
Huldiging kampioenen 2019