HCHN

HCHN

Inleiding

HCHN is in 1975 opgericht. Het clubhuis en kunstgrasveld is gevestigd in het Gagelmanpark in Nijverdal. Achter de evenementenweide. Voor alle leeftijden, vanaf 4 jaar, hebben we mogelijkheden om te hockeyen. 
De club heeft 320 leden. Waarvan 4 11-tallen op de zondag spelen. 12 junior 11-tallen en 9 Jongste Jeugd teams spelen op de zaterdag. Onze elftallen spelen in de competities van de KNHB. De wedstrijden vinden plaats van september tot begin december, gevolgd door een winterstop waarin we veelal zaalhockeyen. Rond maart starten we weer en mei/juni is de competitie afgelopen, maar zijn er nog tal van mogelijkheden om toernooien te spelen. 
Gedurende het jaar zijn er nog tal van mogelijkheden om toernooien te spelen. Daarnaast worden er voor de jeugd allerlei activiteiten georganiseerd, die niet altijd rechtstreeks betrekking hebben op hockey, maar die wel zo gezellig zijn! 
HCHN de Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal, is zo veel meer dan hockey alleen. De leden zijn trots op hun club. De kracht van de club is de combinatie van gezelligheid en presteren. Het sociale aspect is erg belangrijk voor iedereen. De ouderen helpen de jongeren, de jongeren helpen de kleintjes. Iedereen respecteert elkaar. 


Hele families waren en zijn lid van de club. Opvallend is dat veel oud-leden na een periode van afwezigheid terugkeren bij hun ouwe vertrouwde clubje en hun kinderen laten kennismaken met die typische HCHN-sfeer, die nog steeds hetzelfde is als toen. Sportieve prestaties zijn geweldig, maar altijd ondergeschikt aan de onderlinge gezelligheid. Kortom:

 

HCHN is……… een gevoel van thuiskomen

HCHN is……… ‘ons kent ons’

HCHN is……… de charme van een kleine club

HCHN is……… het cluborgaan dat nooit verloren mag gaan: de Hokkiepot

HCHN is……… jong en oud samen aan de bar

HCHN is……… ‘de leden maken de club’

HCHN is……… traditie

HCHN is……… heilige relikwieën uit vervlogen tijden

HCHN is……… betrokkenheid

HCHN is……… sluit jij af of sluit ik af?

HCHN is……… ‘samen de schouders eronder’

HCHN is……… klein maar groot in daden

HCHN is……… eens een HCHN-er altijd een HCHN-er

HCHN is in bijna meer dan 40 jaar tijd uitgegroeid tot een bruisende, moderne vereniging waarbij het bestuur nu in discussie met de gemeente is over een 2de kunstgrasveld. De jeugd heeft de toekomst en wat dat betreft zit het bij HCHN wel goed. Saamhorigheid blijft de basis van alle activiteiten en als het aan de HCHN-ers ligt, zal dit wel altijd zo blijven. 

Contact

HCHN
Hockey vereniging
Koersendijk 3
7443 PP Nijverdal
E-mail: bestuur@hchn.nl
Telefoon: 06-12125611

Website: www.hchn.nl/site/default.asp

Foto Album

Foto bij HCHN
Foto bij HCHN
Foto bij HCHN

Facebook