HCHN

Inleiding

Hockey is één van de grootste teamsporten die Nederlanders uitoefenen en zij doen dit op een hoog niveau! Nederland behoort namelijk bij elk toernooi, bij zowel de mannen als vrouwen, tot de kanshebbers om kampioen te worden. 
 
Bij HCHN zijn we natuurlijk ook trots op de prestaties van de verschillende teams, maar wij vinden het allerbelangrijkst dat we talent ontwikkelen in een sportieve en gezellige omgeving. Wij bieden voor ieder lid een uitdaging die past bij zijn of haar niveau. 
 
De hockeyclub beschikt over kunstgrasveld en sinds enkele jaren ook over een waterveld. Bij HCHN wordt er het hele jaar getraind en gespeeld, ook in de winterstop. We trainen dan in de zaal met alle kinderen in de leeftijd van de basisschool. Gedurende het gehele jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd om met elkaar plezier te hebben in een sportieve hockey-omgeving. 
 
De wedstrijden spelen we op aangepaste veldgrootte. In de F-teams (6-7 jaar) wordt 3 tegen 3 gehockeyd op een klein uitgezet veldje en hebben maar liefst 3 doeltjes om te scoren. De 6-tallen (8-9 jaar) spelen op een kwart veld, de 8-tallen (10-11 jaar) op een half veld en vanaf de 11-tallen (vanaf 11 jaar) wordt pas op een heel veld gehockeyd. De competitie wordt gespeeld in de regio/district waarbij we hockeyen tegen teams die van hetzelfde niveau zijn. 

Aanbod

Zie https://kennismakenmetsporten.nl/hockey-hchn2 voor de cursus Kennismaken Met Sporten van HCHN! 

Contact

HCHN

Hockey vereniging

Koersendijk 3
7443 PP Nijverdal

   

Foto Album

Foto bij HCHN
Foto bij HCHN
Foto bij HCHN

Facebook