Gymnastiek (Gyverda)

Op zoek naar een sportieve uitdaging of sportieve gezelligheid? Bij ons kan je het combineren! Gyverda biedt groepslessen voor jong (vanaf 2,5 jaar) en oud (onbeperkt geldig J ), van grondgymnastiek tot turnen en zelfs jazz! Kortom voor een ieder wat wils.

Vind jij het leuk om te springen, zwaaien, radslagen en salto’s te maken of gewoon lekker te turnen? Dan zijn onze turnlessen echt iets voor jou!

Wil je je krachten gebruiken en wil je net zo stoer en sterk worden als Epke?! Vind je het leuk om  te zwaaien, springen en te zweven? Kom dan onze jongensgroep versterken!

Of vindt je muziek en dansen leuk? Kom dan bij onze Jazz lessen! Hierbij kan je je helemaal uitleven op de populaire muziek van nu en samen met je groep een mooie en stoere dans samenstellen!

Kom bij ons niet alleen je talenten ontdekken, maar vooral ook plezier maken!

Lijkt het je leuk? Kom dan direct bij een van onze lessen langs of schrijf je direct nog in via www.gyverda.nl

Wij houden geen specifieke data voor ‘kennismaken met sporten’. Wij als vereniging willen dit niet beperken tot enkele dagen in het jaar, onze deur staat altijd voor iedereen open. Graag even aanmelden en verder van harte welkom om bij onze lessen te komen kijken.

Zie onze website voor de lessen www.gyverda.nl de ‘kindergroepen’ kunnen ingeschreven worden.

Gyverda KMS 2024

Prijs: € 5,00 betaling ter plekke
Inschrijvingen gesloten
Datum Tijd Locatie
04-09-2023 00:00 tot 01:00 uur
28-06-2024 00:00 tot 01:00 uur

Contact

C.G.V. Gyverda

Nieuwstadweg 1a
7688 PW Daarle