Fietscross (Lochsprinters)

Fietscrossvereniging De Lochsprinters is een vereniging die al 40 jaar in de wijk Groot Lochter een BMX baan heeft. Sinds 2023 is er een compleet nieuwe crossbaan geopend en kunnen wij weer heerlijk trainen op een nieuwe accommodatie. Nieuwe rijders zijn dan ook van harte welkom om deel te nemen aan een serie proeflessen, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van onze BMX fietsen en beschermingsmateriaal als; helm, handschoenen en bodyprotector.

Bij FCV De Lochsprinters kan je je aanmelden voor een serie van 4 proeflessen voor 10 euro. Tijdens deze proeflessen kun je dus gebruik maken van onze BMX fietsen en beschermingsmateriaal als; helm, handschoenen en bodyprotector.

In 4 lessen laten we ca 6-8 nieuwe rijders ervaren hoe het is om te BMX-en op een echte baan met een flitsend starthek. 

De lessen worden gegeven door een van de trainers met daarbij hulp van ervaren fietscrossers. Je bent dan ook alleen op de baan met rijdertjes die zich hebben aangemeld voor de proeflessen, de trainer en de hulptrainers. 

De aanmelding gaat op volgorde van binnen komst en telkens als er 6-8 rijders 4 lessen hebben gehad wordt er een nieuwe cursus gestart. Hierover worden jullie per mail op de hoogte gesteld. 

Er zijn geen vaste data voor de cursussen. Kinderen kunnen zich aanmelden via het mailadres of het inschrijfformulier (datum klopt dus niet) en dan worden ze op een lijst gezet. Vervolgens worden er 6-8 kinderen van die lijst opgeroepen om 4x mee te doen met de proeflessen. Zodra deze klaar zijn is er 1 week rust/uitloop en dan start er een nieuwe groep. 

Wij hebben dit zo gedaan omdat we ''weer-afhankelijk'' zijn. Soms komt het voor dat er een training een paar keer achter elkaar niet door kan gaan en dan schuiven we de hele boel op zodat rijders wel 4x de kans krijgen om te proberen.

FCV Lochsprinters 2023-2024

Prijs: € 10,00 betaling ter plekke
Inschrijvingen gesloten
Datum Tijd Locatie
18-09-2023 18:30 tot 19:30 uur Fietscrossbaan Nijverdal
Beethovenlaan 81 a
7442 HB Nijverdal
30-06-2024 18:30 tot 19:30 uur Fietscrossbaan Nijverdal
Beethovenlaan 81 a
7442 HB Nijverdal

Contact

FCV De Lochsprinters

C. Kleen Scholten

Beethovenlaan 81a
7442 HB Nijverdal

 

Foto Album

Foto bij Fietscross (Lochsprinters)
Foto bij Fietscross (Lochsprinters)
Foto bij Fietscross (Lochsprinters)