Huldiging kampioenen

Inleiding

Elk jaar worden inwoners van de gemeente Hellendoorn die een nationaal of hoger kampioenschap hebben behaald, gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie. 

Om in aanmerking te komen voor de huldiging moet de persoon in kwestie minimaal Nederlands kampioen zijn geworden, een medaille hebben gehaald op een EK en/of WK of een medaille hebben gewonnen op een grote aansprekende wedstrijd zoals Wereldbeker, Grand Prix of Europacup. Niet alleen sportprestaties komen in aanmerking, maar ook andere kampioenschappen. De voorwaarde is wel dat het kampioenschap is behaald onder toezicht van een landelijk erkende organisatie.

Jaarlijks is er sprake van een feestelijk spektakel en een sportieve start van het nieuwe jaar!

Aanbod

HULDIGING KAMPIOENEN 2018

Hellendoorn was, is én blijft een sportieve gemeente. Ook in 2018 waren tientallen Hellendoorners in diverse sporten succesvol op NK’s, EK's en zelf enkele WK's.

Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal werden dinsdagavond zo'n 60 sporters in het zonnetje gezet door burgemeester Anneke Raven en vice-voorzitter Aart Stegeman van de BLOS. Ze kregen een onderscheiding voor hun geleverde prestaties in uiteenlopende sporten, variërend van motorcross, wielrennen en waterpolo tot cheerleading, squash, streetdance en hiphop.

Contact

Gemeente Hellendoorn
René Nijhof
Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
E-mail: r.nijhof@hellendoorn.nl
Telefoon: 0548-630733

Foto Album

Downloads