Sport- & Cultuurquiz

Sport- & Cultuurquiz

Inleiding

Wie wordt de sport- en cultuurkenner van de gemeente Hellendoorn 2021?

Tweede editie van de Sport- en Cultuurquiz 

Op vrijdag 19 februari wordt er voor de tweede keer de Sport- en Cultuurquiz gehouden door de afdeling Sport van de gemeente Hellendoorn, Stichting de Welle en ZINiN Cultuur. De eerste Sport- en Cultuurquiz werd in augustus 2020 gehouden omdat de Sport- en Cultuurmarkt niet kon doorgaan. De quiz bleek een prachtig alternatief te zijn en, aangewakkerd door het succes, besloot men al snel om een tweede editie te organiseren. 

Aanbod

Kenners in Haarle en Daarlerveen
Inwoners werden uitgedaagd te strijden om de titel ‘Beste Sport- en Cultuurkenner van de gemeente Hellendoorn.’ En wat bleek? In Haarle en Daarlerveen zaten de mensen met de meeste kennis over sport en cultuur in onze gemeente en zij gingen er met de prijzen vandoor. 

Sport- en Cultuurquiz tweede editie
Gezien het enthousiasme van de 70 deelnemende teams aan de eerste editie heeft de organisatie, bestaande uit het team Sport van de gemeente Hellendoorn, Stichting De Welle en ZININ Cultuur, besloten om een tweede editie van de quiz te organiseren. Tijdens deze quiz, die uit diverse rondes bestaat, zullen vooral vragen over lokale sport en cultuurevenementen centraal staan. De quiz wordt uitgezonden via de HOI en meedoen kan via de app Kahoot. 

Meedoen
Iedereen, met een maximum van 2000 deelnemers, kan meedoen via een code (game-pin) die in beeld wordt gebracht! Vooraf opgeven is niet nodig. Zet de HOI TV vrijdag 19 februari om 20.00 uur aan, speel via je telefoon, laptop of tablet thuis mee en maak kans op één van de fantastische prijzen!

Informatie:
Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met René Nijhof van de afdeling Sport van de gemeente Hellendoorn (r.nijhof@hellendoorn.nl)  of met Janneke Meijer van ZINiN Cultuur (jannekemeijer@zinin.com).

Contact

Gemeente Hellendoorn
René Nijhof
Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
E-mail: r.nijhof@hellendoorn.nl
Telefoon: 0548-630733

Website: www.hoimedia.com/

Foto Album

Foto bij Sport- & Cultuurquiz
Foto bij Sport- & Cultuurquiz
Foto bij Sport- & Cultuurquiz
Foto bij Sport- & Cultuurquiz
Foto bij Sport- & Cultuurquiz
Foto bij Sport- & Cultuurquiz
Sport- & Cultuurquiz

Downloads

Sport- & Cultuurquiz Flyer KMS