Hockey (HCHN)

Hockey Club Hellendoorn-Nijverdal is inmiddels al weer bijna 50 jaar oud en heeft in de loop der tijden een hele ontwikkeling doorgemaakt. Met name de laatste jaren heeft de club een enorme groeispurt doorgemaakt waardoor er meer jeugdteams en seniorenteams in competitie actief zijn geworden.  De stijging van het ledental zorgde ervoor dat het ene veld waarover HCHN tot voor kort nog beschikte niet langer volstond. Het vurig gewenste tweede veld kwam er 2019 in de vorm van een schitterend waterveld. Ook het clubgebouw werd vorig jaar grondig aangepakt waardoor het er gezellig vertoeven is.

Bij HCHN kun je al vanaf 4 jaar hockeyen, ze leren samen spelenderwijs hockeyen.  Vanaf 6 jaar worden er wedstrijdjes gespeeld op de zaterdag,  Zij spelen allemaal in de competities van de KNHB. De wedstrijden vinden plaats van september tot begin december, gevolgd door een winterstop waarin we veelal in de zaal wordt gehockeyd.  Na de voorjaarsvakantie start het buitenseizoen weer en in juni is de competitie afgelopen, maar zijn er nog tal van mogelijkheden om toernooien te spelen. 

Naast het hockeyen worden er voor zowel de senioren als de jeugd allerlei activiteiten georganiseerd, die niet altijd rechtstreeks betrekking hebben op hockey, maar die wel zo gezellig zijn! HCHN is namelijk meer dan hockey alleen. De kracht van de club is de combinatie van gezelligheid en presteren met leuke mensen om je heen.

Groep: 1 t/m 8
Cursusdag: woensdag
Cursusdata: 2, 9, 16, 23, 30 maart
Cursustijd: 16.00-17.15 (15:45 aanwezig)
Accommodatie: HCHN
Adres: Koersendijk 3
Postcode/plaats: 7443 PP Nijverdal
Kleding: Sportkleding passend bij het weer. Scheenbeschermers. Een hockeystick is te leen. Beschermbitje krijgt u voor aanvang van de training

Hockey

Prijs: GRATIS betaling ter plekke
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
23-03-2022 16:00 tot 17:15 uur HCHN
30-03-2022 16:00 tot 17:15 uur HCHN

Contact

HCHN Hockey

Linda Hoogers

Koersendijk
7443 PP Nijverdal