Bootcamp (JONI Connect)

Bootcamp (JONI Connect)

JONI connect biedt danslessen aan in de stijlen: Hiphop, Breakdance, Jazz/Modern, Showdance en nu ook Cheerdance!

Joshua verzorgt de hiphop en breakdance lessen en Nicole neemt de jazz/modern lessen onder haar vleugels. Samen of afwisselend worden de showdance en cheerdance lessen verzorgt. Voor elke leeftijd is er een les dus iedereen die het leuk lijkt om een dansles te volgen kan zich aanmelden J

Wil jij stoere moves leren? Dan is een hiphop les echt iets voor jou. 

Wil jij stoere moves gecombineerd met trucjes? Dan is de breakdance perfect! 

Maar wil jij liever zacht mooie lijnen maken met ballettechnieken als de basis? Dan kan je het beste kiezen voor de modern/jazz lessen…

Op zoek naar een goede combinatie van beide stijlen dan is de showdance echt iets voor jou. Je zal hier in aanraking komen met zowel de jazz als de hiphoptechnieken en wordt er bij een gekozen thema een toepasselijke choreografie gemaakt. 

Wil je van de vloer af spetteren dan moet je kiezen voor de cheerdance. Bij deze dansstijl dans je met pompom’s. Denk hier aan de cheerleaders langs het sportveld maar dan zonder de stunts. Jij bent er om aan te moedigen en iedereen op te vrolijken met strakke passen en diverse danstechnieken. 

Naast alle danslessen verzorgen wij ook leuke bootcamp’s.
Bootcamp is een eenvoudig te volgen, maar intensieve cardio en spierkracht workout. De workout vormt je lichaam en stimuleert je mentaal en fysiek. Je doorzettingsvermogen verbetert, net als je conditie. Ook leer je hoe het is om grenzen te verleggen. Kortom een super stoere workout waar je al je energie in kwijt kan! Met een afwisseling van cardio en leuke oefeningen voor alle spiergroepen ben je heerlijk zowel binnen als buiten aan het sporten samen met andere kids. 

JONI connect hecht waarde aan inzet, saamhorigheid, doelgericht werken, respect hebben voor elkaar en het maken van veel plezier. JONI connect ziet jou graag in 1 van de lessen om samen te genieten van dans en sport. Of je nu super goed bent of nog helemaal geen ervaring hebt , JONI is daar om jou voort te helpen want iedereen hoort erbij.  “wie weet tot snel”.

Aanbod: Bootcamp
Groep: 5 t/m 8
Cursusdag: Vrijdag
Cursusdata: 9, 16, 23 en 30 april
Cursustijd: 16:45 - 17:45
Kleding: Comfortabel zittende kleding zoals een joggingbroek met een T-shirt. Goede loopschoenen (sportschoenen). 
Accommodatie: Dansstudio JONI connect
Adres: Grotestraat 143
Postcode: 7443 BE Nijverdal

Bootcamp

Datum Tijd Locatie
9 apr 16:45 tot 17:45 uur Dansstudio JONI Connect
16 apr 16:45 tot 17:45 uur Dansstudio JONI Connect
23 apr 16:45 tot 17:45 uur Dansstudio JONI Connect
30 apr 16:45 tot 17:45 uur Dansstudio JONI Connect

Contact