Sport- & Cultuurmarkt

Inleiding

Het enthousiasme op de jaarlijkse Sport- en Cultuurmarkt werkt steeds weer aanstekelijk en inspireert mensen regelmatig om iets met sport of cultuur te gaan doen. Op zaterdag 7 september '19 organiseert de Gemeente Hellendoorn de Sport- & Cultuurmarkt. Deze editie wordt er samengewerkt met Bruisend Nijverdal. 

De Sport- & Cultuurmarkt is een evenement waarbij alle sportverenigingen en cultuurorganisaties hun aanbod in de etalage mogen zetten. Het centrum van Nijverdal wordt omgetoverd tot een sport- en cultuurpromotiemarkt. 

Sport
In 2016 werd Hellendoorn ‘Sportgemeente van het Jaar’. Sport floreert in onze gemeente, er is een breed en gevarieerd aanbod voor jong en oud! Dat willen we samen met de sportverenigingen laten zien op de Sport- en Cultuurmarkt. Er zal een groot scala aan sporten worden gedemonstreerd en je kunt informatie krijgen bij de diverse stands. Mocht je helemaal enthousiast geworden zijn, dan kun je lid worden van je favoriete vereniging!

Cultuur
Wil je op cultureel gebied iets gaan doen? Dan is de Sport- en Cultuurmarkt dé plek waar je op naar toe kunt komen. Er zijn demonstraties, korte optredens en er lopen misschien wel bijzondere figuren door het centrum van Nijverdal, die je zullen inspireren. Kortom: er is deze middag van alles te zien en te beluisteren.

Aanbod

Bijeenkomst voor sportaanbieders!

Om sportaanbieders te betrekken bij onze plannen en mee te laten denken over de presentatie en promotie van hun aanbod, zijn zij uitgenodigd voor de bijeenkomst ''Sport- & Cultuurmarkt 2019'' op maandag 27 mei (19.30-20.30 uur) in de Hellendoornzaal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. 

Sportaanbieders kunnen zich digitaal opgeven voor deze bijeenkomst via de volgende link: https://goo.gl/forms/HHbkf9JpNBFtmR4q1

De definitieve uitnodiging voor deelname aan de Sport- en Cultuurmarkt 2019 volgt na de bijeenkomst van 27 mei.

Contact

Gemeente Hellendoorn
René Nijhof
Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
E-mail: r.nijhof@hellendoorn.nl
Telefoon: 0548-630733

Foto Album