Sport- & Cultuurmarkt

Inleiding

 

Het enthousiasme op de jaarlijkse Sport- en Cultuurmarkt werkt steeds weer aanstekelijk en inspireert mensen regelmatig om iets met sport of cultuur te gaan doen. Op zaterdag 7 september '19 organiseert de Gemeente Hellendoorn de Sport- & Cultuurmarkt. Deze editie wordt er samengewerkt met Bruisend Nijverdal. 

De Sport- & Cultuurmarkt is een evenement waarbij alle sportverenigingen en cultuurorganisaties hun aanbod in de etalage mogen zetten. Het centrum van Nijverdal wordt omgetoverd tot een sport- en cultuurpromotiemarkt. 

Aanbod

Sport
In 2016 werd Hellendoorn ‘Sportgemeente van het Jaar’. Sport floreert in onze gemeente, er is een breed en gevarieerd aanbod voor jong en oud! Dat willen we samen met de sportverenigingen laten zien op de Sport- en Cultuurmarkt. Er zal een groot scala aan sporten worden gedemonstreerd en je kunt informatie krijgen bij de diverse stands. Mocht je helemaal enthousiast geworden zijn, dan kun je lid worden van je favoriete vereniging!

Cultuur
Wil je op cultureel gebied iets gaan doen? Dan is de Sport- en Cultuurmarkt dé plek waar je op naar toe kunt komen. Er zijn demonstraties, korte optredens en er lopen misschien wel bijzondere figuren door het centrum van Nijverdal, die je zullen inspireren. Kortom: er is deze middag van alles te zien en te beluisteren.

Contact

Gemeente Hellendoorn
René Nijhof
Willem-Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
E-mail: r.nijhof@hellendoorn.nl
Telefoon: 0548-630733

Foto Album