Korfbal (NKC'51)

Korfbal (NKC'51)

Wil je graag een teamsport doen, maar weet je nog niet welke?

Kom dan eens een kijkje nemen bij NKC’51, de korfbalvereniging van Nijverdal. Korfbal is een gemengde sport, dat wil zeggen, jongens en meisjes spelen samen in een team. De spelregels zijn zo dat daar rekening mee gehouden wordt. Als meisje mag je alleen een meisje verdedigen en ben je een jongen, dan heb je ook een jongen als directe tegenstander. Korfbal is een sport waarbij het gaat om goed samenspel, mooie schijnbewegingen en tactiek. De sport is door deze onderdelen eigenlijk voor iedereen geschikt!
Korfbal is meer dan sport alleen! NKC’51 organiseert daarnaast ieder jaar een geweldig korfbalkamp voor alle jeugdleden. Daarnaast worden er regelmatig andere leuke activiteiten georganiseerd, zoals knutselavonden.

Korfbal is een sport waarmee je al jong kunt beginnen. NKC’51 heeft een hele enthousiaste groep trainers die de welpen (gr. 1 en 2) op speelse wijze de beginselen van het spelletje bij brengt. Om ook de jongste basisschool leerlingen kennis te laten maken met korfbal, hebben we voor deze leeftijdsgroep andere data om mee te komen trainen.

Aanbod: Korfbal
Groep 5 en 6 
Cursusdag: Dinsdag
Cursusdata: 29 september, 6, 20 en 27 oktober
Cursustijd: Volgt na inschrijving
Kleding: Sportkleding
Accommodatie: Sportpark NKC'51
Adres: Sportlaan 1
Postcode: 7443 RC Nijverdal

Korfbal

Datum Tijd Locatie

Contact

NKC'51
Lisanne Verheij
E-mail: kennismakenmetsporten@hellendoorn.nl
Telefoon: 0548-614127

Website: www.nkc51.nl/

Inschrijven