Tennis (TC Nijverdal) (6-8)

Tennis (TC Nijverdal) (6-8)

Als TC Nijverdal beschikken we over een uitstekende accommodatie, die prachtig gelegen is aan de rivier de Regge. We beschikken over 8 Tennisforce-banen. Alle banen zijn verlicht met ledverlichting en daardoor kunnen de leden het hele jaar door tot ‘s avonds laat tennissen. We zijn een zeer actieve vereniging, zowel op als buiten de baan. Naast deelname met meerdere competitieteams aan voorjaars- en najaarscompetities, organiseren we het hele jaar door ook diverse toernooien voor alle niveaus. Buiten de baan is onze activiteitencommissie heel actief met het organiseren van allerlei sociale activiteiten, zoals bijvoorbeeld pubquizzen en feestavonden, want gezelligheid hoort erbij.

Tennis is groot in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staat regelmatig op de tennisbaan en bijna 550.000 daarvan is lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. 

Tennis is een sport die op jonge leeftijd prima te leren valt en tennis heeft als groot voordeel dat je niet hoeft te wachten tot je een team bij elkaar hebt. Met z’n tweeën ben je al compleet en kan je urenlang tennissen. Tennis is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel: daar draait het om! 

Hoe worden de lessen gegeven?

De jeugd leert op een leuke en speelse manier de basisbeginselen van tennis. De lessen worden gegeven door onze tennistrainer die je leert een forehand, backhand, opslag en volley te slaan en die je leert hoe je een wedstrijd moet spelen, zowel enkel als dubbel. De laatste les organiseren we een echt tennistoernooi, waar je tegen je tennisvriendjes en -vriendinnetjes om de eer gaat strijden.

Door wie worden de lessen gegeven? Bertil Webbink, Tennisleraar KNLTB

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.tennischoolnijverdal.nl

Kom je ook en doe je mee?

Aanbod:
Groep: 6 t/m 8
Cursusdag: Woensdag
Cursusdata: 9, 16, 23 en 30 september
Cursustijd: 15:30-16:30
Kleding: Sportkleding en sportschoenen
Accommodatie: Tennispark Duivecate
Adres: Sportlaan 12
Postcode: 7443 RA Nijverdal

Tennis

Datum Tijd Locatie
9 sep 15:30 tot 16:30 uur Tennispark Duivecate
16 sep 15:30 tot 16:30 uur Tennispark Duivecate
23 sep 15:30 tot 16:30 uur Tennispark Duivecate
30 sep 15:30 tot 16:30 uur Tennispark Duivecate

Contact

TC Nijverdal
Roy Beunk
E-mail: kennismakenmetsporten@hellendoorn.nl
Telefoon: 06-25339263

Website: www.tcnijverdal.nl/
Facebook: nl-nl.facebook.com/tcnijverdal/

Foto Album

Foto bij Tennis (TC Nijverdal) (6-8)
Foto bij Tennis (TC Nijverdal) (6-8)
Foto bij Tennis (TC Nijverdal) (6-8)