S.V. ENC '09

Inleiding

sv. E.N.C. '09 heeft een groot aanbod activiteiten, Vanaf vrijdag 10 juli 2009 is de fusie tussen sv.Eversberg en sv.Nijverdal een feit geworden en zijn de clubs van start gegaan onder de naam sv.E.N.C.09.

ENC is de afkorting voor Eversberg-Nijverdal Combinatie de 09 is het jaar dat we zijn opgericht en de sv. betekent dat we een sportvereniging zijn in de breedste zin van het woord.

Aanbod

Het pakket sport dat we aanbieden bestaat uit:

 

Voetbal
Zowel op zaterdag als zondag kan je bij ons op het veld voetballen, ons 2e en 45+ team speelt op zondag. Het 45+ team bestaande uit veteranen die 45 jaar of ouder zijn, spelen 2 keer een half uur op een half veld, zonder buitenspelregel en ze mogen onbeperkt wisselen.

Het 1e, 2e, 3e, 4e, dames en jeugd komen uit in de zaterdagcompetitie van het district Oost.

 

Darten
Onze dartafdeling is een van de grootste in de regio, Zowel door de week als op zondag kan er worden getraind of mee worden gedaan aan wedstrijden.

 

Recreatiesport
Wie wekelijks van sporten houdt (zonder competitie element!) kan terecht op:

maandagavond van 22.00 t/m 23.00 uur in de sportzaal aan de bachlaan, De mannen trimgroep houdt zich dan vooral bezig met voetballen.

donderdagavond van 21.00 t/m 22.00 uur hebben we ook de sportzaal a/d Bachlaan tot onze beschikking er wordt dan door een groep dames badmintongespeeld.

Zondagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur huren we het sportlokaal aan de Portlandweg, een gemengde groep(vrouwen en mannen) zijn dan aan het volleyballen.

 

Buiten activiteiten
Met een gemiddeld aantal van rond de 2300 deelnemers is de wandelvierdaagse het grootste eenmalige sportevenement in de gemeente hellendoorn we zijn er dan ook trots op dat we al vele jaren borg staan voor de organisatie.

Ook de Fiets driedaagse in Nijverdal is een begrip in onze gemeente, Onze organisatie heeft daarbij het geluk dat we in een prachtige omgeving wonen zodat het aantal deelnemers nog steeds stijgende is.

Een jaarlijks bezoek aan een visvijver waarbij je op forelvangst gaat behoort net als de wandel vierdaagse en fiets driedaagse tot een van de buitenactiviteiten die we organiseren in de zomermaanden.

 

Binnen activiteiten
Naast het darten kun je in ons clubgebouw aan de Rossinistraat 4 in de maanden van september t/m april meedoen aan kaartwedstrijden, steeds op de vrijdagavond om de twee weken(vanaf laatste vrijdag in augustus 2011) kan je een keus maken uit de spelsoorten klaverjassen, kruisjassen, schoppenjagen of jokeren.

Wie houdt van een heel gezellige bingo (met heel veel aantrekkelijke prijzen!) kan ook vanaf september om de twee weken vrijdagavond vanaf 19.30 uur in ons clubhuis terecht, de Bingo wordt op de avonden gehouden dat er geen kaartwedstrijd zijn.

Contact

S.V. ENC '09
Sportpark Groot-Lochter
Rossinistraat 4
7442 GZ Nijverdal
E-mail: info@svenc09.nl
Telefoon: 0548-612216

Website: www.svenc09.nl/
Facebook: www.facebook.com/svenc09

Foto Album

Facebook