Showdance (JONI-Connect)

Showdance (JONI-Connect)

Inleiding

JONI connect biedt danslessen aan in de stijlen: Hiphop, breakdance Showdance en jazz/modern.

Joshua verzorgt de hiphop en breakdance lessen en Nicole neemt de jazz/modern lessen onder haar vleugels. Voor elke leeftijd is er een les dus iedereen die het leuk lijkt om een dansles te volgen kan zich aanmelden J

Wil jij stoere moves leren? Dan is een hiphop les echt iets voor jou.

Wil jij stoere moves gecombineerd met trucjes? Dan is de breakdance perfect!

Maar wil jij liever zacht mooie lijnen maken met ballettechnieken als de basis? Dan kan je het beste kiezen voor de modern/jazz lessen…

Op zoek naar een goede combinatie van beide stijlen dan is de showdance echt iets voor jou. Je zal hier in aanraking komen met zowel de jazz als de hiphoptechnieken en wordt er bij een gekozen thema een toepasselijke choreografie gemaakt.

Bootcamp:
Bootcamp is een eenvoudig te volgen, maar intensieve cardio en spierkracht workout. De workout vormt je lichaam en stimuleert je mentaal en fysiek. Je doorzettingsvermogen verbetert, net als je conditie. Ook leer je hoe het is om grenzen te verleggen. Kortom een super stoere workout waar je al je energie in kwijt kan! Met een afwisseling van cardio en leuke oefeningen voor alle spiergroepen ben je heerlijk buiten aan het sporten samen met andere kids.

JONI connect hecht waarde aan inzet, saamhorigheid, doelgericht werken, respect hebben voor elkaar en staat plezier hebben hoog aangeschreven. JONI connect ziet jou graag in 1 van de lessen om samen te genieten van dans- en sport. Of je nu super goed bent of minder sterk in dans- en sport, JONI is daar om jou voort te helpen want iedereen hoort erbij.  “wie weet tot snel”.

Aanbod

Groep: SHOWDANCE 10 – 14 jaar (Groep 7 en 8)
Cursusdag: Donderdag
Cursusdata: 6, 13, 20 en 27 februari 2020
Cursustijd: 18.00  – 19.00 uur

Accommodatie: Dansstudio JONI connect
Adres: Grotestraat 143
Postcode/plaats: 7443 BE Nijverdal
Kleding: Comfortabel zittende kleding zoals een joggingbroek met een T-shirt. Schoenen met een witte zool. Buitenschoenen niet toegestaan. Dansen in een legging, shirt en blote voeten ook mogelijk.

Contactpersoon: Joshua Rada en Nicole Grooters
Telefoon: 0623566394 of 0651474435
E-mailadres: info@joniconnect.nl

Kosten: €5,=. Graag de betaling voldoen bij het eerste cursusmoment.

Showdance

Datum Tijd
6 feb 18:00 tot 19:00 uur
13 feb 18:00 tot 19:00 uur
20 feb 18:00 tot 19:00 uur
27 feb 18:00 tot 19:00 uur

Contact

JONI Connect
Joshua Rada en Nicole Grooters
E-mail: kennismakenmetsporten@hellendoorn.nl